Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα εισδοχής για το Πανεπιστήμιο Κύπρου!

Οι επιτυχόντες φοιτητές και φοιτήτριες θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση www.ucy.ac.cy/fmweb/greekcandidates επιλέγοντας τον σύνδεσμο ‘Κράτηση Θέσης’, από την Τετάρτη 5 Αυγούστου 2020 μέχρι και την Παρασκευή 21 Αυγούστου 2020.

Οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές οφείλουν, πριν την κράτηση θέσης, να καταβάλουν το ποσό των €30 ανά έτος (€50/έτος για φοιτητές ιατρικής), στο Ταμείο Αλληλεγγύης Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου «ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΝΔΡΙΩΤΗΣ». Η καταβολή του ποσού θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης http://applications.ucy.ac.cy/epayments/pub.solidarity_fund. Περισσότερες πληροφορίες, καθώς και τους κανόνες του Ταμείου, μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο https://www.ucy.ac.cy/tamioallilegiis.

Σε περίπτωση όπου αριθμός επιτυχόντων δεν επιβεβαιώσουν τη θέση τους και παραμείνουν ορισμένες κενές θέσεις, το Πανεπιστήμιο Κύπρου θα προχωρήσει σε νέα, Β’ κατανομή θέσεων. Δικαίωμα διεκδίκησης των κενών θέσεων, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωσή της, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α´ κατανομή.

Μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων για εισδοχή στα Ελληνικά Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα, οι υποψήφιοι που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Β’ και τελευταία Κατανομή, θα πρέπει να ξανασυνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Α’ κατανομής (http://ucy.ac.cy/pub_seatallocationgr) με τους ίδιους κωδικούς (username , password) που έχουν ήδη δημιουργήσει από την Α’ κατανομή. Ακολούθως θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Β’ κατανομή θέσεων. Περισσότερες πληροφορίες θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα της ΥΣΦΜ. Τα αποτελέσματα της νέας κατανομής αναμένεται να ανακοινωθούν στις 8 Σεπτεμβρίου 2020, στην πιο πάνω ιστοσελίδα.

Δείτε τα αποτελέσματα για εισδοχή στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου βρίσκονται στην ιστοσελίδα www.cut.ac.cy/studies.