Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Το Υπουργείο Παιδείας εξέδωσε εγκύκλιο για την οργάνωση και διεξαγωγή των Επαναληπτικών Πανελλαδικών Εξετάσεων ΕΠΑ.Λ. και οδηγίες για τα 2 Εξετατικά και Βαθμολογικά Κέντρα.

Τα Εξεταστικά Κέντρα για τα μαθήματα γενικής παιδείας και ειδικότητας ορίσθηκαν σε Αττική και Θεσσαλονίκη. Ειδικότερα, στην Αττική, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίστηκε το 2ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου της Δ/νσης ΔΕ Β΄ Αθήνας και στη Θεσσαλονίκη, ως Εξεταστικό Κέντρο ορίστηκε το 1ο ΕΠΑΛ Νεάπολης της Δ/νσης ΔΕ Δυτικής Θεσσαλονίκης.

Η κατανομή των υποψηφίων στα δύο εξεταστικά κέντρα έχει ως ακολούθως:

i) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Κρήτης, Νοτίου Αιγαίου, Βορείου Αιγαίου, Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας, Στερεάς Ελλάδας, Ιονίου και Αττικής, θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Αττικής,

ii) οι υποψήφιοι που κατέθεσαν Αίτηση-Δήλωση συμμετοχής στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις σε ΕΕΔΔΕ των Περιφερειακών Δ/νσεων Εκπαίδευσης Ηπείρου, Θεσσαλίας, Δυτικής Μακεδονίας, Κεντρικής Μακεδονίας και Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης, θα εξεταστούν στο Ε.Κ. της Θεσσαλονίκης.

Όλοι οι υποψήφιοι με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες των επαναληπτικών πανελλαδικών εξετάσεων ΕΠΑΛ έτους 2020, για τα μαθήματα γενικής παιδείας και ειδικότητας θα εξεταστούν, στο 1 οΕΠΑΛ Αθηνών.

Υπενθυμίζεται ότι οι υποψήφιοι που συμμετέχουν στις επαναληπτικές πανελλαδικές εξετάσεις εξετάζονται σε όλα τα μαθήματα που έχουν δηλώσει στην Αίτηση-Δήλωση που υπέβαλαν το Μάρτιο για συμμετοχή στις πανελλαδικές εξετάσεις και όχι μόνο σε αυτό/ά που απουσίασαν.

Δείτε εδώ αναλυτικά την εγκύκλιο.