Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Η Σχολή Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών και το ομότιτλο Τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, μετονομάζονται σε Σχολή Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών και Τμήμα Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών, αντίστοιχα, χωρίς μεταβολή του επιστημονικού τους πεδίου, με απόφαση την οποία υπέγραψε ο υφυπουργός Παιδείας, αρμόδιος για τα ΑΕΙ. Άγγελος Συρίγος.

Τα Διπλώματα που έχουν χορηγηθεί από το Τμήμα Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών της Σχολής Μηχανικών Μεταλλείων – Μεταλλουργών, είναι ως προς κάθε συνέπεια ισότιμα προς αυτά που χορηγούνται από το Τμήμα Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών της Σχολής Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών, αναφέρει η απόφαση.

Σύμφωνα με τα υπ’ αρ. 29118/16-09-2022 και υπό στοιχεία 32447 ΕΞ/17-03-2023 έγγραφα της ΕΘ.Α.Α.Ε., το Ανώτατο Συμβούλιο της Αρχής, στις υπ’ αρ. 39/ 14-09-2022 και 45/16-03-2023 συνεδριάσεις του, διατύπωσε ομόφωνα θετική γνώμη αναφορικά με τη μετονομασία της Σχολής και του ομότιτλου Τμήματος Μηχανικών Μεταλλείων- Μεταλλουργών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, σε Σχολή και Τμήμα Μεταλλειολόγων – Μεταλλουργών Μηχανικών .

Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, κάλεσε μας εδώ.