Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λευκωσία, και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, με έδρα τη Λεμεσό, ενημερώνουν όλους/ες τους/τις ενδιαφερόμενους/ες υποψήφιους/ες φοιτητές και φοιτήτριες από Ελλάδα, ότι θα πρέπει να συμπληρώσουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ την αίτηση εισδοχής www.ucy.ac.cy/panelliniesexaminationsαπό τις 17 μέχρι τις 27 Ιουλίου 2023 (23:59) Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι/ες οι υποψήφιοι/ες, οι οποίοι/ες εξετάστηκαν σε εθνικό επίπεδο στα μαθήματα της τελευταίας τάξης του Γενικού Λυκείου το 2023, το 2022 ή το 2021.

Υπολογισμός Μορίων για υποψήφιους/ες που παρακάθησαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το 2023, 2022 και 2021.

Όσοι/ες υποψήφιοι/ες παρακάθησαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το 2023, θα πρέπει να καταχωρήσουν στο ηλεκτρονικό σύστημα, τον μέσο όρο της βαθμολογίας των 4 πανελλαδικών εξεταζόμενων μαθήματων στα οποία έχουν εξεταστεί, όπως φαίνεται στο πιο κάτω παράδειγμα.

π.χ. Σύνολο Μορίων = (Μάθημα 1 + Μάθημα 2 + Μάθημα 3 + Μάθημα 4)*0,25

Σημειώνεται ότι η βαθμολογία των Ειδικών Μαθημάτων δεν συνυπολογίζεται στον υπολογισμό των Μορίων.

Επισημαίνεται πως η ίδια μεθοδολογία υπολογισμού των Μορίων θα εφαρμοστεί και για τους/τις υποψήφιους/ες που παρακάθησαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις το 2022 και 2021.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να εξασφαλίσουν τις πληροφορίες για την αίτηση καθώς και πληροφορίες σχετικά με τη στέγαση, τη σίτιση και τις παρεχόμενες από την Κυπριακή Δημοκρατία υποτροφίες και επιδόματα, από τις ιστοσελίδες των Πανεπιστημίων:

• Πανεπιστήμιο Κύπρου
www.ucy.ac.cy/aasw/studies/undergraduate-studies/upopsifioi-apo-ellada/

• Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου
www.cut.ac.cy/studies/admissions/bachelor-programmes-admissions/greeks/

Δείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, κάλεσε μας εδώ.