Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Από το υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής ανακοινώνεται ότι τοιχοκολλήθηκαν στα καταστήματα του Υπουργείου (Ακτή Βασιλειάδη Πύλη Ε1-Ε2 εντός Λιμένα Πειραιά και Γρ. Λαμπράκη 150) και αναρτήθηκαν στο διαδίκτυο στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις https://www.ynanp.gr/ και http://www.hcg.gr/, οι πίνακες εισαγομένων (Πλοιάρχων και Μηχανικών) στις Ακαδημίες Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) έτους 2022-2023, όπως προβλέπεται από το κεφάλαιο ΙΑ΄ της σχετικής προκήρυξης.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με τις διατάξεις των παρ. 3.2 και 3.3 του άρθρου 2 της Αρ.: 2231.2-6/27352/2022/15-04-2022 Κ.Υ.Α. (Β’ 1922), οι κενές θέσεις υποψηφίων προερχομένων από Γενικά Λύκεια (ΓΕ.Λ.) που προκύψαν θα συμπληρωθούν από υποψήφιους/-ες από τους πίνακες επιλαχόντων αντίστοιχης Κατηγορίας προερχομένων από Επαγγελματικά Λύκεια (ΕΠΑ.Λ.). Οι εν λόγω πίνακες υποψηφίων προς κάλυψη των προαναφερόμενων κενών θέσεων θα αναρτηθούν με νεότερη ανακοίνωση.

Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, κάλεσε μας εδώ.