Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Δημοσιεύτηκε η προκήρυξη με Θέμα: «Προκήρυξη Διαγωνισμού για την εισαγωγή ιδιωτών στις Σχολές Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ. και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023, με το σύστημα των Πανελλαδικών Εξετάσεων», με Αριθμ. Πρωτ. 2421.1/6425/22

Δείτε ΕΔΩ αναλυτικά την προκήρυξη

Όσοι/ες υποψήφιες έχουν τα προσόντα που αναφέρονται στην Προκήρυξη και επιθυμούν να εισαχθούν στις παραγωγικές Σχολές του Λ.Σ.- ΕΛ.ΑΚΤ., συμπληρώνουν ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ Αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση για την συμμετοχή στο διαγωνισμό εισαγωγής στην Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. ή / και Δοκίμων Λιμενοφυλάκων, σε ηλεκτρονική εφαρμογή που θα λειτουργήσει ειδικά για το διαγωνισμό, τις ημερομηνίες από 04/02/2022 ημέρα Παρασκευή, έως και 18/02/2022 ημέρα Παρασκευή. Μετά την 18/02/2022 δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.

Η διαδικασία υποβολής της ως άνω Αίτησης – Υπεύθυνης Δήλωσης, καθώς και των απαιτούμενων δικαιολογητικών, θα διεκπεραιώνεται ΕΞ’ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ σύμφωνα με τις οδηγίες που παρέχονται στο συνημμένο στην παρούσα ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Α΄ και χωρίς να αποστέλλεται ταχυδρομικά οιοδήποτε έγγραφο.

Ο/Η υποψήφιος/α, ανά πάσα στιγμή, μπορεί να συνδέεται στην εφαρμογή, ώστε να δει την αίτησή του, καθώς και τυχόν ενημερώσεις που αφορούν σε αυτήν κατά τα επιμέρους στάδια του διαγωνισμού.

Η Επιτροπή παραλαβής και ελέγχου δικαιολογητικών συγκροτείται με Απόφαση του Αρχηγού Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., αποτελείται από Αξιωματικούς Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ. και έργο της είναι: α. Η λήψη και ο έλεγχος όλων των αιτήσεων και των συνημμένων σε αυτές δικαιολογητικών, που υποβάλλονται από τους υποψηφίους.

Η σύνταξη και έκδοση έως και 25/02/2022 ημέρα Παρασκευή πίνακα υποψηφίων με ΕΛΛΙΠΗ δικαιολογητικά, στον οποίο πρέπει να αναγράφεται για κάθε υποψήφιο/α ποιες ακριβώς ελλείψεις / σφάλματα διαπιστώθηκαν.

Ο εν λόγω Πίνακας αναρτάται στην ιστοσελίδα του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. www.hcg.gr προς ενημέρωση των υποψηφίων. Η προθεσμία για ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ υποβολή συμπληρωματικών δικαιολογητικών στην εφαρμογή του διαγωνισμού, από υποψηφίους/ες που περιλαμβάνονται στον ανωτέρω Πίνακα, ορίζεται από 26/02/2022 ημέρα Σάββατο, μέχρι και την 03/03/2022 ημέρα Πέμπτη. Πριν την έναρξη ή μετά την παρέλευση της εν λόγω προθεσμίας, ουδέν συμπληρωματικό δικαιολογητικό θα δύναται να μεταφορτωθεί στην εφαρμογή.

Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, κάλεσε μας εδώ.