Labora Labyrinth Labora Labyrinth

ΕΝΣΤΟΛΑ

Οι αιτήσεις για τις Στρατιωτικές Σχολές , την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό πλησιάζουν και είναι αναγκαία η σωστή προετοιμασία για τις αθλητικές και ψυχομετρικές δοκιμασίες!

Στην προσπάθεια μας να σας βοηθήσουμε με τον καλύτερο τρόπο για να επιτύχετε στις δύσκολες απαιτήσεις για τις Προκαταρκτικές Εξετάσεις για τις Στρατιωτικές Σχολές , την Αστυνομία, την Πυροσβεστική και το Λιμενικό και να αυξήσετε τις πιθανότητες σας για την εισαγωγή σας, ετοιμάσαμε σε συνεργασία με την μεγαλύτερη ομάδα αθλητικής προετοιμασίας NORTHTRAINERS, δύο εξειδικευμένα και ολοκληρωμένα προγράμματα προετοιμασίας σε 2 ειδικές εκπτωτικές προσφορές.

Τα προγράμματα είναι τα παρακάτω:

BENEFITS PACKAGE 1:

Περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο εξειδικευμένο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ αλλά και την πραγματοποίηση 12 ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΕΣΤ.

24f63bcc 3111 Efe1 710f 7d42ccb3bf23

BENEFITS PACKAGE 2 (ΠΛΗΡΕΣ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ):

Περιλαμβάνει τη συμμετοχή στο εξειδικευμένο ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ, την πραγματοποίηση 12 ΨΥΧΟΜΕΤΡΙΚΩΝ ΤΕΣΤ, την συμμετοχή στην ενημέρωση για τις ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΙΣ αλλά και την ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ-ΚΑΤΑΘΕΣΗ-ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΕΩΝ.

D62b3d8c A226 63f0 8923 78313ff22452

Οι θέσεις είναι περιορισμένες και η προσφορά ισχύει μόνον σε όσους παραλάβουν ειδικό εκπτωτικό κωδικό.

Για να λάβετε τον εκπτωτικό κωδικό και να ενημερωθείτε για τις λεπτομέρειες που αφορούν στην προσφορά, συμπληρώστε τη φόρμα που θα βρείτε εδώ

Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, κάλεσε μας εδώ.