Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Με την παρουσίαση μου την πρώτη ημέρα των Π.Κ.Ε. για τις Στρατιωτικές Σχολές είναι σημαντικό να γνωρίζω ότι είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟ να έχω μαζί μου τα παρακάτω:

α. Το έντυπο της Αίτησης-Υπεύθυνης Δήλωσης Υπόδειγμα «4» του Παραρτήματος «Θ» της ΕΔΥΕΘΑ:4/23/ΑΔΑ:6ΘΘ16-2ΓΖ),

β. Την αστυνομική τους ταυτότητα,

γ. Το δελτίο ταυτότητας με τον κωδικό πανελλήνιων (Υ.ΠΑΙ.Θ.),

δ. Το Δελτίο Υγειονομικής Εξέτασης με τις γνωματεύσεις – εξετάσεις (που μέχρι τότε θα πρέπει να έχεις ολοκληρώσει, συμπληρωμένες επί του Δελτίου) (Υπόδειγμα «3» του Παραρτήματος «Θ» της ΕΔΥΕΘΑ:4/23/ΑΔΑ:6ΘΘ16-2ΓΖ), το οποίο παραδίδεται στην υγειονομική επιτροπή των ΠΚΕ εντός κλειστού φακέλου, στον οποίο αναγράφεται ευκρινώς το ονοματεπώνυμό σου,

ε. Το Δελτίο Ιατρικού Ιστορικού και την αντίστοιχη υπεύθυνη δήλωση, υπογεγραμμένη και θεωρημένη για το γνήσιο της υπογραφής (εκτός αν έχει δημιουργηθεί μέσω gov.gr). (ως Υπόδειγμα «5» του Παραρτήματος «Θ», της ΕΔΥΕΘΑ:4/23/ΑΔΑ:6ΘΘ16-2ΓΖ) το οποίο παραδίδεται στην υγειονομική επιτροπή των ΠΚΕ εντός κλειστού φακέλου, στον οποίο αναγράφεται ευκρινώς το ονοματεπώνυμό σου.

στ. Επιπλέον, στο πλαίσιο λήψης μέτρων πρόληψης του ιού COVID-19 είναι υποχρεωτική η χρήση προστατευτικής μάσκας υψηλής αναπνευστικής προστασίας (N95 ή ΚΝ95 ή FFP2) ή διπλής μάσκας από όλους τους υποψηφίους, σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.

ζ. Επίσης είναι υποχρεωτική η απλή επίδειξη βεβαίωσης αρνητικού διαγνωστικού ελέγχου PCR έως και εβδομήντα δύο (72) ώρες πριν την πρώτη ημέρα της έναρξης των εξετάσεων.

η. Για την γραπτή εξέταση στις ψυχομετρικές δοκιμασίες οι υποψήφιοι θα πρέπει να φέρεις στυλό χρώματος μπλε (ανεξίτηλο), μολύβι (όχι μηχανικό), γομολάστιχα, ξύστρα.

Απαιτεί μεγάλη προσοχή:

Αν μεταξύ των σχολών έχεις δηλώσει την ΣΙ/ΙΠΤΑΜΕΝΟΙ, θα περάσεις επιπλέον ψυχομετρικές και εργαστηριακές εξετάσεις (3 ημέρες) στην ΑΒ Δεκελείας, στο Κέντρο Αεροπορικής Ιατρικής (ΚΑΙ) και στην ΑΑΥΕ στο 251 ΓΝΑ, όπου θα πρέπει να έχεις αντίγραφο του Δελτίου Υγειονομικής Εξέτασης και του Δελτίου Ιατρικού Ιστορικού καθώς και των γνωματεύσεων – εξετάσεων, εφόσον είσαι επιτυχών/ούσα στις προκαταρκτικές εξετάσεις της Σχολής.

Υποψήφιοι/ες που δεν έχουν δελτίο αστυνομικής ταυτότητας, δεν θα γίνονται δεκτοί/ές εκτός αν προσκομίσουν βεβαίωση της Αστυνομικής Αρχής με φωτογραφία σφραγισμένη, όπου θα αναγράφεται ότι έχουν καταθέσει τα δικαιολογητικά για την έκδοση δελτίου αστυνομικής ταυτότητας.

Αν είσαι Στρατιωτικός να δώσεις από την πρώτη ημέρα το φύλλο πορείας στον Ομαδάρχη σου.

Κατά την παραμονή σου εντός της Σχολής ή εντός των στρατιωτικών νοσοκομείων, απαγορεύεται η λήψη φωτογραφιών ή video.

Στη Σχολή θα εισέρχονται μόνο οι υποψήφιοι χωρίς συνοδό.

Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, κάλεσε μας εδώ.