Κατάκτησε το μέλλον που σου αξίζει
Aen Akadimies Emporikou Nautikou
Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Επαγγελματικός
προσανατολισμός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Andrew Neel Ute2xafqu2i Unsplash

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σύγχρονες και ευέλικτες υπηρεσίες συμβουλευτικής, προσαρμοσμένες στα μέτρα και τις ανάγκες κάθε μαθητή ή ενηλίκου. Για εμάς δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις. Ο στόχος μας είναι να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές για εσένα και να πετύχεις.

Arrow Right Icon Arrow Right Icon
ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ
ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Testimonials

Διάβασε τι λένε για εμάς οι γονείς και τα παιδιά που έχουν περάσει από το πρόγραμμά μας. Μάθε για τον τρόπο με τον οποίο τα ίδια τα παιδιά κατάλαβαν τις δυνατότητές τους και με ποιο τρόπο βοηθήσαμε να φτάσουν στον στόχο τους.

Arrow Right Icon Arrow Right Icon
Dollar Gill Qlp7mgtfwpk Unsplash
ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΒΑΤΣΟΥ - ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Δέσποινα-Ειρήνη Γκοβάτσου ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ - Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Στέλλα Κοντούλη ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Η επιλογή του μεταπτυχιακού είναι μια διαδικασία με ιδιαίτερες δυσκολίες. Πριν την πρώτη συνάντηση με τον σύμβουλο, είχα μια άλλη εικόνα για την αναζήτηση μεταπτυχιακού. Από την πρώτη στιγμή, η συμβουλευτική επικεντρώθηκε να συνδεθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μου με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εξειδίκευση που αναζητούσα, πράγμα που με βοήθησε να πάρω με μεγαλύτερη ευκολία την απόφαση μου. Με γνώμονα αυτήν την απόφαση, αναζητήσαμε και το κατάλληλο πρόγραμμα μέσα από μια πολύωρη αναλυτική παρουσίαση όλων των στοιχείων.
ΚΑΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Φοιτήτρια Νοσηλευτικής
Λεωνιδία Παναγιωτακοπούλου ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Μέσα από τη συμβουλευτική διαδικασία κατάφερα να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου ποιες θα είναι οι πρώτες μου επιλογές με βάση αυτό που μου αρέσει, αφού επιβεβαιώθηκαν οι κλίσεις μου αλλά και ενημερώθηκα διεξοδικά για όλες τις σχολές του πεδίου μου. Με βοήθησε πολύ ο τρόπος που προσέγγισε τη διαδικασία ο σύμβουλος, καταφέρνοντας με απλά παραδείγματα και κατατοπιστικές πληροφορίες να ξεδιαλύνει τις ομοιότητες και διαφορές των σχολών αλλά και τις πραγματικές προοπτικές των επαγγελμάτων. Με τον τρόπο αυτό, στη δεύτερη συνεδρία μας η συμπλήρωση του μηχανογραφικού ήταν μια εύκολη διαδικασία.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ Μητέρα Φοιτήτριας
Μαρία Παρασκευαΐδου ΜΗΤΕΡΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ
Αμεσότητα, έξυπνη πληροφόρηση και ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για τα παιδιά. Βάλαμε σε μια τάξη στο μυαλό μας τον τεράστιο όγκο πληροφοριών για τις σχολές και τα επαγγέλματα και φωτίσαμε όλες τις πτυχές του μηχανογραφικού. Ο τρόπος προσέγγισης των 2 παιδιών μου έως τώρα, μου δίνει την σιγουριά να τους εμπιστευτώ και στο τρίτο παιδί μου τη φετινή δύσκολή για όλους χρονιά στη συμπλήρωση μηχανογραφικού.

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

πανελλήνιες
ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ
Σπουδές με Μέλλον, το πρώτο υβριδικό βιβλίο με τις πιο καινοτόμες εξειδικεύσεις
Grammiko 03
ΣΠΟΥΔΕΣ APP
To πρώτο application επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ελλάδα
Stivos
CAREER GATE TEST
Αυτοματοποιημένο τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού
Aen Akadimies Emporikou Nautikou
Ποιον θα εμπιστευτείς
για να επιλέξεις καριέρα;
Ο στόχος μας είναι να καθοδηγούμε τους νέους ανθρώπους για να βρουν το δρόμο τους και να επιλέξουν ένα επάγγελμα και κατ’ επέκταση μια ζωή που τους γεμίζει. Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με πρωταρχικό κριτήριο να ταυτίζονται μ’ αυτό το όραμα.