Epaggelmatikos Prosanatolismos
Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Επαγγελματικός
προσανατολισμός

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΞΙΖΕΙ
Andrew Neel Ute2xafqu2i Unsplash

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Σύγχρονες και ευέλικτες υπηρεσίες συμβουλευτικής, προσαρμοσμένες στα μέτρα και τις ανάγκες κάθε μαθητή ή ενηλίκου. Για εμάς δεν υπάρχουν έτοιμες λύσεις. Ο στόχος μας είναι να κάνεις τις πιο σωστές επιλογές για εσένα και να πετύχεις.

Arrow Right Icon Arrow Right Icon
ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές Γυμνασίου καθώς και της Α΄ Λυκείου. Ορίζεται ατομική συνεδρία διάρκειας 90 λεπτών, με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο Σύμβουλο Σταδιοδρομίας της επιστημονικής ομάδας της LABORA. Πριν τη συνεδρία, ο ενδιαφερόμενος πραγματοποιεί online το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 Συνάντηση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

90'

ΤΑΞΕΙΣ

Α’-Γ’ Γυμνασίου / Α’ Λυκείου

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου. Περιλαμβάνει 2 συναντήσεις με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο Σύμβουλο Σταδιοδρομίας της επιστημονικής ομάδας της LABORA. Πριν την πρώτη συνεδρία, ο ενδιαφερόμενος πραγματοποιεί online το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test (βλ. παραπάνω για το τι περιλαμβάνει το ερωτηματολόγιο).

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 Συναντήσεις

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120’

ΤΑΞΕΙΣ

Α’-Γ’ Λυκείου

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΧΡΟΝΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές των τελευταίων τάξεων Γυμνασίου καθώς και όλων των τάξεων του Λυκείου. Η υπηρεσία περιλαμβάνει 2 συναντήσεις. Δίνονται κατευθυντήριες οδηγίες για κάποια πολύ απλά πράγματα που πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι την επόμενη συνάντηση, για να μπορέσει να καταρτιστεί σωστά το καθημερινό πρόγραμμα.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 Συναντήσεις

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120’

ΤΑΞΕΙΣ

Α’-Γ’ Λυκείου

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα νέα τμήματα στο μηχανογραφικό. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γ Λυκείου οι τελειόφοιτους που θέλουν να υποβάλουν μηχανογραφικό ξανά με το 10%. Η υπηρεσία περιλαμβάνει 1 συναντηση.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 Συνάντηση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

60’

ΤΑΞΕΙΣ

Γ’ Λυκείου

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

Εξειδικευμένη υπηρεσία για τις μετεγγραφές. Στο ραντεβού με τον σύμβουλο θα αναλυθεί πλήρως η εγκύκλιος με βάση τα δικά σας δεδομένα, θα επιλυθούν οι απορίες σας και ο ρόλος μας θα είναι συμβουλευτικός ως προς τον τρόπο συμπλήρωσης ώστε να αυξήσετε τις πιθανότητες σας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 Συνάντηση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

60’

ΤΑΞΕΙΣ

Γ’ Λυκείου

ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

Προπτυχιακές Σπουδές στο Εξωτερικό η σε Κολλέγια στην Ελλάδα και την Κύπρο. Αναλυτικές και στοχευμένες πληροφορίες αναφορικά με τα δίδακτρα, το κόστος ζωής και χρήσιμα tips για τα προγράμματα και τα πανεπιστήμια & υποστήριξη από εξειδικευμένο συνεργάτη μας στο κομμάτι των αιτήσεων.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 Συνάντηση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

60’

ΤΑΞΕΙΣ

Γ’ Λυκείου

ΓΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ ΣΟΥ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε φοιτητές (σε οποιοδήποτε έτος σπουδών) που επιθυμούν να διερευνήσουν τις προοπτικές του αντικειμένου τους και να ανακαλύψουν τις μεταπτυχιακές εξειδικεύσεις που προσφέρονται και που θα τους κάνουν ανταγωνιστικούς στην αγορά εργασίας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 Συνάντηση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120’–150’

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ / ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε τελειοφοιτους και επαγγελματιες. Αποτελειται απο συμβουλευτική συνεδρία για υποστήριξη στην εύρεση εργασίας και συμβουλευτική συνεδρία για αλλαγή επαγγελματικής πορείας.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 Συνάντηση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120’

Testimonials

Διάβασε τι λένε για εμάς οι γονείς και τα παιδιά που έχουν περάσει από το πρόγραμμά μας. Μάθε για τον τρόπο με τον οποίο τα ίδια τα παιδιά κατάλαβαν τις δυνατότητές τους και με ποιο τρόπο βοηθήσαμε να φτάσουν στον στόχο τους.

Arrow Right Icon Arrow Right Icon
Dollar Gill Qlp7mgtfwpk Unsplash
ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΒΑΤΣΟΥ - ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Δέσποινα-Ειρήνη Γκοβάτσου ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ - Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Στέλλα Κοντούλη ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Η επιλογή του μεταπτυχιακού είναι μια διαδικασία με ιδιαίτερες δυσκολίες. Πριν την πρώτη συνάντηση με τον σύμβουλο, είχα μια άλλη εικόνα για την αναζήτηση μεταπτυχιακού. Από την πρώτη στιγμή, η συμβουλευτική επικεντρώθηκε να συνδεθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μου με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εξειδίκευση που αναζητούσα, πράγμα που με βοήθησε να πάρω με μεγαλύτερη ευκολία την απόφαση μου. Με γνώμονα αυτήν την απόφαση, αναζητήσαμε και το κατάλληλο πρόγραμμα μέσα από μια πολύωρη αναλυτική παρουσίαση όλων των στοιχείων.
ΚΑΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Φοιτήτρια Νοσηλευτικής
Λεωνιδία Παναγιωτακοπούλου ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Μέσα από τη συμβουλευτική διαδικασία κατάφερα να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου ποιες θα είναι οι πρώτες μου επιλογές με βάση αυτό που μου αρέσει, αφού επιβεβαιώθηκαν οι κλίσεις μου αλλά και ενημερώθηκα διεξοδικά για όλες τις σχολές του πεδίου μου. Με βοήθησε πολύ ο τρόπος που προσέγγισε τη διαδικασία ο σύμβουλος, καταφέρνοντας με απλά παραδείγματα και κατατοπιστικές πληροφορίες να ξεδιαλύνει τις ομοιότητες και διαφορές των σχολών αλλά και τις πραγματικές προοπτικές των επαγγελμάτων. Με τον τρόπο αυτό, στη δεύτερη συνεδρία μας η συμπλήρωση του μηχανογραφικού ήταν μια εύκολη διαδικασία.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ Μητέρα Φοιτήτριας
Μαρία Παρασκευαΐδου ΜΗΤΕΡΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ
Αμεσότητα, έξυπνη πληροφόρηση και ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για τα παιδιά. Βάλαμε σε μια τάξη στο μυαλό μας τον τεράστιο όγκο πληροφοριών για τις σχολές και τα επαγγέλματα και φωτίσαμε όλες τις πτυχές του μηχανογραφικού. Ο τρόπος προσέγγισης των 2 παιδιών μου έως τώρα, μου δίνει την σιγουριά να τους εμπιστευτώ και στο τρίτο παιδί μου τη φετινή δύσκολή για όλους χρονιά στη συμπλήρωση μηχανογραφικού.

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Book / Brochure B6 Mockup

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σπουδές με Μέλλον, το πρώτο υβριδικό βιβλίο με τις πιο καινοτόμες εξειδικεύσεις
Spoudes App

ΣΠΟΥΔΕΣ APP

To πρώτο application επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ελλάδα
Poion Tha Empisteuteite
Ποιον θα εμπιστευτείς
για να επιλέξεις καριέρα;
Ο στόχος μας είναι να καθοδηγούμε τους νέους ανθρώπους για να βρουν το δρόμο τους και να επιλέξουν ένα επάγγελμα και κατ’ επέκταση μια ζωή που τους γεμίζει. Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με πρωταρχικό κριτήριο να ταυτίζονται μ’ αυτό το όραμα.