Κατάκτησε το μέλλον που σου αξίζει
Labora Hero Min
Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Συμβουλευτική επαγγελματικού προσανατολισμού για μαθητές

ΚΑΝΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΠΟΥ ΣΕ ΓΕΜΙΖΕΙ
01

Άλλαξε τον τρόπο
σκέψης σου

Κάνουμε μαζί μια ολοκληρωμένη συμβουλευτική διαδικασία, η οποία ξεκινάει από τη Β΄ Γυμνασίου έως και τη Γ΄Λυκείου.

Σταδιακά μαθαίνεις να βλέπεις το μέλλον σου κάτω από ένα νέο πρίσμα, και να σχεδιάζεις την καριέρα σου με σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

02

Συνδύασε τα ενδιαφέροντά σου με τις σπουδές που σου ταιριάζουν

Με καθοδήγηση από τον εξειδικευμένο επαγγελματικό σου σύμβουλο, ανακαλύπτεις τις κλίσεις και τα επαγγελματικά σου ενδιαφέροντα.

Μαθαίνεις να ιεραρχείς τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές επιλογές σου με τον τρόπο που ταιριάζει στις δικές σου προτιμήσεις και στον δικό σου χαρακτήρα.

03

Κάνε την καλύτερη εκκίνηση στη ζωή και την καριέρα σου

Θέτουμε μαζί τις βάσεις για μία επιλογή σπουδών προσαρμοσμένη αποκλειστικά στα θέλω σου.

Σε κατευθύνουμε για να δημιουργήσεις ένα πλάνο ενεργειών για τις επιλογές μαθημάτων, κατεύθυνσης, επιστημονικού πεδίου αλλά και μελέτης, το οποίο θα σε οδηγήσει στην επιτυχία.

Labora
Έγκυρη καθοδήγηση για το μέλλον σου, από καταρτισμένους επιστήμονες που θέλουν να πετύχεις στη ζωή σου όσο κι εσύ.

Testimonials

Διάβασε τι λένε για εμάς οι γονείς και τα παιδιά που έχουν περάσει από το πρόγραμμά μας. Μάθε για τον τρόπο με τον οποίο τα ίδια τα παιδιά κατάλαβαν τις δυνατότητές τους και με ποιο τρόπο βοηθήσαμε να φτάσουν στον στόχο τους.

Arrow Right Icon Arrow Right Icon
Dollar Gill Qlp7mgtfwpk Unsplash
ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΒΑΤΣΟΥ - ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Δέσποινα-Ειρήνη Γκοβάτσου ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ - Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Στέλλα Κοντούλη ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Η επιλογή του μεταπτυχιακού είναι μια διαδικασία με ιδιαίτερες δυσκολίες. Πριν την πρώτη συνάντηση με τον σύμβουλο, είχα μια άλλη εικόνα για την αναζήτηση μεταπτυχιακού. Από την πρώτη στιγμή, η συμβουλευτική επικεντρώθηκε να συνδεθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μου με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εξειδίκευση που αναζητούσα, πράγμα που με βοήθησε να πάρω με μεγαλύτερη ευκολία την απόφαση μου. Με γνώμονα αυτήν την απόφαση, αναζητήσαμε και το κατάλληλο πρόγραμμα μέσα από μια πολύωρη αναλυτική παρουσίαση όλων των στοιχείων.
ΚΑΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Φοιτήτρια Νοσηλευτικής
Λεωνιδία Παναγιωτακοπούλου ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Μέσα από τη συμβουλευτική διαδικασία κατάφερα να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου ποιες θα είναι οι πρώτες μου επιλογές με βάση αυτό που μου αρέσει, αφού επιβεβαιώθηκαν οι κλίσεις μου αλλά και ενημερώθηκα διεξοδικά για όλες τις σχολές του πεδίου μου. Με βοήθησε πολύ ο τρόπος που προσέγγισε τη διαδικασία ο σύμβουλος, καταφέρνοντας με απλά παραδείγματα και κατατοπιστικές πληροφορίες να ξεδιαλύνει τις ομοιότητες και διαφορές των σχολών αλλά και τις πραγματικές προοπτικές των επαγγελμάτων. Με τον τρόπο αυτό, στη δεύτερη συνεδρία μας η συμπλήρωση του μηχανογραφικού ήταν μια εύκολη διαδικασία.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ Μητέρα Φοιτήτριας
Μαρία Παρασκευαΐδου ΜΗΤΕΡΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ
Αμεσότητα, έξυπνη πληροφόρηση και ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για τα παιδιά. Βάλαμε σε μια τάξη στο μυαλό μας τον τεράστιο όγκο πληροφοριών για τις σχολές και τα επαγγέλματα και φωτίσαμε όλες τις πτυχές του μηχανογραφικού. Ο τρόπος προσέγγισης των 2 παιδιών μου έως τώρα, μου δίνει την σιγουριά να τους εμπιστευτώ και στο τρίτο παιδί μου τη φετινή δύσκολή για όλους χρονιά στη συμπλήρωση μηχανογραφικού.

Κατάκτησε το μέλλον σου με αυτοπεποίθηση & κάνε το επάγγελμα που σε γεμίζει

ΗΜΕΡΙΔΕΣ &
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ

Αποσπάσματα και ομιλίες από παρουσιάσεις του Δρ. Κωνσταντίνου Κότιου, υπεύθυνου των προγραμμάτων της LABORA