Diaxeirisi Xronou New
Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Πρόγραμμα επιβράβευσης πελατών ALPHA BANK

Προνόμια αποκλειστικά για τους Πελάτες της Alpha Bank!

Γνωρίστε αναλυτικά τα προϊόντα και υπηρεσίες για τα οποία η Alpha Bank έχει διασφαλίσει σημαντικές εκπτώσεις για εσάς σε συνεργασία με τους εξειδικευμένους συμβούλους επαγγελματικού προσανατολισμού της LABORA.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Arrow Right Icon Arrow Right Icon
ΠΡΟΪΟΝΤΑ/ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΟΥ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

(έκπτωση 20% - τελική τιμή 76 ευρώ)
Με κωδικό ALPHA BANK

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές Γυμνασίου καθώς και της Α΄ Λυκείου. Ορίζεται ατομική συνεδρία διάρκειας 90 λεπτών, με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο Σύμβουλο Σταδιοδρομίας της επιστημονικής ομάδας της LABORA. Πριν τη συνεδρία, ο ενδιαφερόμενος πραγματοποιεί online το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 Συνάντηση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

90'

ΤΑΞΕΙΣ

Α’-Γ’ Γυμνασίου / Α’ Λυκείου

ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

(έκπτωση 20% - τελική τιμή 128 ευρώ)
Με κωδικό ALPHA BANK

Το πρόγραμμα αφορά μαθητές όλων των τάξεων του Λυκείου. Περιλαμβάνει 2 συναντήσεις με εξειδικευμένο και πιστοποιημένο Σύμβουλο Σταδιοδρομίας της επιστημονικής ομάδας της LABORA. Πριν την πρώτη συνεδρία, ο ενδιαφερόμενος πραγματοποιεί online το τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού Career Gate Test (βλ. παραπάνω για το τι περιλαμβάνει το ερωτηματολόγιο).

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

2 Συναντήσεις

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

120’

ΤΑΞΕΙΣ

Α’-Γ’ Λυκείου

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

(έκπτωση 20% - τελική τιμή 110 ευρώ/88 ευρώ)
Με κωδικό ALPHA BANK

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα νέα τμήματα στο μηχανογραφικό. Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές Γ Λυκείου οι τελειόφοιτους που θέλουν να υποβάλουν μηχανογραφικό ξανά με το 10%. Η υπηρεσία περιλαμβάνει 1 συναντηση.

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Arrow Right Icon Arrow Right Icon

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 Συνάντηση

ΔΙΑΡΚΕΙΑ

60’

ΤΑΞΕΙΣ

Γ’ Λυκείου

ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ - Δρ. Κωνσταντίνος Κότιος

On-line Οδηγός Σπουδών
ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΕ ΜΕΛΛΟΝ

Ετήσια Συνδρομή - έκπτωση 50% - τελική τιμή 11 ευρώ Στον Οδηγό Σπουδών, ο μαθητής μπορεί να βρει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες, για να γνωρίσει και να κατανοήσει όλα τα τμήματα του μηχανογραφικού, με παράλληλη σύνδεση του με εξειδικευμένη εκπαιδευτική πλατφόρμα της LABORA, με real time ενημέρωση και καθημερινή ανανέωση από την επιστημονική μας ομάδα, σε οποιαδήποτε επιπρόσθετη πληροφορία προκύπτει, για τα τμήματα, τις πανελλήνιες, την εκπαίδευση και την αγορά εργασίας. ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Testimonials

Διάβασε τι λένε για εμάς οι γονείς και τα παιδιά που έχουν περάσει από το πρόγραμμά μας. Μάθε για τον τρόπο με τον οποίο τα ίδια τα παιδιά κατάλαβαν τις δυνατότητές τους και με ποιο τρόπο βοηθήσαμε να φτάσουν στον στόχο τους.

Arrow Right Icon Arrow Right Icon
Dollar Gill Qlp7mgtfwpk Unsplash
ΔΕΣΠΟΙΝΑ-ΕΙΡΗΝΗ ΓΚΟΒΑΤΣΟΥ - ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Δέσποινα-Ειρήνη Γκοβάτσου ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
ΣΟΦΙΑ ΚΟΝΤΟΥΛΗ - Μεταπτυχιακή Φοιτήτρια
Στέλλα Κοντούλη ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΗ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ
Η επιλογή του μεταπτυχιακού είναι μια διαδικασία με ιδιαίτερες δυσκολίες. Πριν την πρώτη συνάντηση με τον σύμβουλο, είχα μια άλλη εικόνα για την αναζήτηση μεταπτυχιακού. Από την πρώτη στιγμή, η συμβουλευτική επικεντρώθηκε να συνδεθούν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά μου με τις δεξιότητες που απαιτούνται για την εξειδίκευση που αναζητούσα, πράγμα που με βοήθησε να πάρω με μεγαλύτερη ευκολία την απόφαση μου. Με γνώμονα αυτήν την απόφαση, αναζητήσαμε και το κατάλληλο πρόγραμμα μέσα από μια πολύωρη αναλυτική παρουσίαση όλων των στοιχείων.
ΚΑΤΙΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΠΟΥΛΟΥ Φοιτήτρια Νοσηλευτικής
Λεωνιδία Παναγιωτακοπούλου ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ ΦΥΣΙΚΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ
Μέσα από τη συμβουλευτική διαδικασία κατάφερα να ξεκαθαρίσω στο μυαλό μου ποιες θα είναι οι πρώτες μου επιλογές με βάση αυτό που μου αρέσει, αφού επιβεβαιώθηκαν οι κλίσεις μου αλλά και ενημερώθηκα διεξοδικά για όλες τις σχολές του πεδίου μου. Με βοήθησε πολύ ο τρόπος που προσέγγισε τη διαδικασία ο σύμβουλος, καταφέρνοντας με απλά παραδείγματα και κατατοπιστικές πληροφορίες να ξεδιαλύνει τις ομοιότητες και διαφορές των σχολών αλλά και τις πραγματικές προοπτικές των επαγγελμάτων. Με τον τρόπο αυτό, στη δεύτερη συνεδρία μας η συμπλήρωση του μηχανογραφικού ήταν μια εύκολη διαδικασία.
ΜΑΡΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΪΔΟΥ Μητέρα Φοιτήτριας
Μαρία Παρασκευαΐδου ΜΗΤΕΡΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑΣ
Αμεσότητα, έξυπνη πληροφόρηση και ένας διαφορετικός τρόπος σκέψης τόσο για εμάς τους γονείς όσο και για τα παιδιά. Βάλαμε σε μια τάξη στο μυαλό μας τον τεράστιο όγκο πληροφοριών για τις σχολές και τα επαγγέλματα και φωτίσαμε όλες τις πτυχές του μηχανογραφικού. Ο τρόπος προσέγγισης των 2 παιδιών μου έως τώρα, μου δίνει την σιγουριά να τους εμπιστευτώ και στο τρίτο παιδί μου τη φετινή δύσκολή για όλους χρονιά στη συμπλήρωση μηχανογραφικού.

ΠΟΛΥΤΙΜΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Book / Brochure B6 Mockup

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ

Σπουδές με Μέλλον, το πρώτο υβριδικό βιβλίο με τις πιο καινοτόμες εξειδικεύσεις
Spoudes App

ΣΠΟΥΔΕΣ APP

To πρώτο application επαγγελματικού προσανατολισμού στην Ελλάδα
Poion Tha Empisteuteite
Ποιον θα εμπιστευτείς
για να επιλέξεις καριέρα;
Ο στόχος μας είναι να καθοδηγούμε τους νέους ανθρώπους για να βρουν το δρόμο τους και να επιλέξουν ένα επάγγελμα και κατ’ επέκταση μια ζωή που τους γεμίζει. Επιλέγουμε τους συνεργάτες μας με πρωταρχικό κριτήριο να ταυτίζονται μ’ αυτό το όραμα.