Labora Labyrinth Labora Labyrinth
Οι ενδιαφερόμενοι/ες Ελλαδίτες/τισσες φοιτητές/τριες μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτηση συμμετοχής για τη Β΄ κατανομή θέσεων σε προπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου Κύπρου και του Πανεπιστημίου Κύπρου.
  • Η υποβολή ενδιαφέροντος για συμμετοχή στη Β΄ Κατανομή θέσεων θα μπορεί να γίνει, ηλεκτρονικά, από την Τετάρτη 23 Αυγούστου μέχρι και τη Δευτέρα 28 Αυγούστου 2023 και ώρα 14:00.
  • Δικαίωμα υποβολής αίτησης, είτε για εξασφάλιση θέσης είτε για βελτίωση θέσης, θα έχουν μόνο οι υποψήφιοι/ες που υπέβαλαν εμπρόθεσμα αίτηση στην Α΄ κατανομή του 2023.
  • Οι υποψήφιοι/ες που επιθυμούν να συμμετέχουν στην Β΄ και τελευταία Κατανομή, θα πρέπει να ξανασυνδεθούν στην ηλεκτρονική πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων της Α’ κατανομής https://applications.ucy.ac.cy/pub_seatallocationgr/main_cand με τους ίδιους κωδικούς (username, password) που έχουν ήδη δημιουργήσει από τη Α΄ κατανομή. Ακολούθως θα πρέπει να δηλώσουν ενδιαφέρον για συμμετοχή στη Β΄ κατανομή θέσεων.
  • Τα αποτελέσματα της Β΄ κατανομής θέσεων Ελλαδιτών/ίτισσων υποψηφίων, αναμένεται να ανακοινωθούν το αργότερο μέχρι τη Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2023.
Η επιστημονική ομάδα της LABORA βοηθάει μαθητές, φοιτητές και ενήλικες να βρουν αυτό που τους ταιριάζει, μέσω ολοκληρωμένων προγραμμάτων επαγγελματικού προσανατολισμού. Για να βρεις τα διαθέσιμα προγράμματα μας, πάτησε εδώ.

Για να επικοινωνήσεις μαζί μας ή να λύσουμε τις απορίες σου, κάλεσε μας εδώ.