Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Η Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας (ΥΣΦΜ) του Πανεπιστημίου Κύπρου ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των υποψηφίων που έχουν εξασφαλίσει θέση μέσω Πανελλαδικών στη Β’ Κατανομή θέσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2020/21.

Φοιτητές οι οποίοι έχουν βελτιώσει τη θέση τους στην Β’ κατανομή και έχουν ήδη συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής

Οι φοιτητές που έχουν ήδη συμπληρώσει ηλεκτρονικά την αίτηση εγγραφής τους και βελτίωσαν τη θέση τους με βάση την κατανομή που φαίνεται πιο κάτω, δε χρειάζεται να προβούν σε οποιεσδήποτε ενέργειες. Η βελτίωση της θέσης θα γίνει αυτόματα από το σύστημα της ΥΣΦΜ.

Θα πρέπει όμως είτε να εγγραφούν στα μαθήματα ηλεκτρονικά την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 σύμφωνα με το πρόγραμμα προσθαφαιρέσεων www.ucy.ac.cy/aasw ή να προσέλθουν στα Γραφεία της ΥΣΦΜ, για να γίνει η αλλαγή στα μαθήματά τους.

Φοιτητές οι οποίοι έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά

Όσοι έχουν εξασφαλίσει θέση για πρώτη φορά στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με βάση την κατανομή που φαίνεται πιο κάτω, θα πρέπει να κρατήσουν τη θέση τους ηλεκτρονικά στη διεύθυνση http://www.ucy.ac.cy/aasw επιλέγοντας το σύνδεσμο ‘Κράτηση Θέσης’, από αύριο Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 (μετά τις 11:00 π.μ) μέχρι την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020. Στη συνέχεια θα πρέπει να προσέλθουν στα γραφεία της ΥΣΦΜ, για να εγγραφούν στα μαθήματα.

Οι νεοεισερχόμενοι φοιτητές οφείλουν, πριν την κράτηση θέσης, να καταβάλουν το ποσό των €30 ανά έτος (€50/έτος για φοιτητές ιατρικής), στο Ταμείο Αλληλεγγύης Φοιτητών Πανεπιστημίου Κύπρου «ΝΕΟΦΥΤΟΣ ΧΑΝΔΡΙΩΤΗΣ». Η καταβολή του ποσού θα γίνεται ΜΟΝΟ ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης http://applications.ucy.ac.cy/epayments/pub.solidarity_fund.

Ο αριθμός ταυτότητας που θα καταχωρήσετε στο σύστημα πρέπει να είναι με ελληνικούς χαρακτήρες και χωρίς κενό μεταξύ τους (π.χ AB124578). Σχετικές οδηγίες για την κράτηση θέσης βρίσκονται στον σύνδεσμο www.ucy.ac.cy/fmweb/greekcandidates.

Δείτε εδώ αναλυτικά όλες τις πληροφορίες.