Labora Labyrinth Labora Labyrinth

Μη χάσεις την Μεγαλύτερη Συνάντηση Νέων και Επιχειρήσεων! 
Πανόραμα Επιχειρηματικότητας 2024 | 29-31 Μαρτίου!

Το Πανόραμα 2024 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 29 έως την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024, για 14η χρονιά, στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών, σε ένα τριήμερο γεμάτο ενδιαφέρουσες ομιλίες και δρώμενα, με 60+ εταιρείες που περιμένουν να σε γνωρίσουν!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2024

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ
Στη σελίδα μας έχει ήδη αναρτηθεί το ημερήσιο, ωρολόγιο πρόγραμμα το οποίο  το οποίο περιλαμβάνει πάνω από 100 ομιλίες, Μeet the Executives, Meet our Company και συζητήσεις με πολύ αξιόλογους εισηγητές – από ιδρυτές start-up έως Διευθύνοντες Συμβούλους μεγάλων πολυεθνικών επιχειρήσεων.

ΔΕΣ ΤΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

CAREER DAYS – ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ

Περισσότερες από 60 εταιρείες και φορείς θα έχουν τα δικά τους stand ή περίπτερα με πλούσιο ενημερωτικό υλικό. Μη διστάσετε να τα επισκεφθείτε για να γνωρίσετε το αντικείμενό τους καθώς και να ενημερωθείτε για τις ανάγκες τους για νέα στελέχη.

MEET THE EXECUTIVES

Στελέχη επιχειρήσεων περιγράφουν την καθημερινότητά τους, τις ιδιαίτερες γνώσεις και ικανότητες που απαιτούνται για τη θέση που κατέχουν καθώς και τις προκλήσεις που καλούνται να αντιμετωπίσουν.

ΟΜΙΛΗΤΕΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ

Ανακαλύψτε τους 300+ Κορυφαίους Ομιλητές και στελέχη επιχειρήσεων που θα συμμετάσχουν σε 100+ ομιλίες επιχειρηματικότητας και καινοτομίας! Διευθύνοντες Σύμβουλοι, ανώτατα στελέχη, επιχειρηματίες, ακαδημαϊκοί και startuppers θα παρευρεθούν ως κεντρικοί ομιλητές στο Μέγαρο Συνεδριακό Κέντρο Αθηνών σε ένα τριήμερο γεμάτο γνώση, έμπνευση και νέες εμπειρίες.

ΔΕΣ ΤΗ ΛΙΣΤΑ ΟΜΙΛΗΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ

ΜΗ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ!

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ 2024